Updated: 6 februar 2021

2012
2012

Velkommen til Mikael Kristiansens personlige hjemmeside.

Jeg er i besiddelse af en stille og rolig personlighed. Jeg mestrer 3D-design og er god til at “knække” specielle og “tænketanks” opgaver, hvis der er penge, tid og plads til at gå i dybden med opgaverne uden for egentlige deadlines.

I de fleste tilfælde forekommer jeg som stille person.

Min personlige udvikling fra barndommen var præget af en meget aktiv og opmærksomhedskrævende adfærd.

Mine forældre var i modstrid. De passede godt på mig, og jeg voksede op i et meget sikkert miljø. De var i stand til at give mig dette på trods af at deres arbejdsliv og videreuddannelse gjorde forholdene vanskelige at klare.

I mit arbejdsliv oplevede jeg intens stress både i forhold til arbejdsopgaver, arbejdstempo og interaktionen med arbejdskolleger. Det vil sige, jeg har svært ved at læse og bruge kropssprog og forstå hentydninger. Ofte kan jeg virke ret ligetil og sige ting, som de er på en måde, der for mange virker sårende og irriterende.

Men dybest set er jeg bare ude efter at være en sød og omgængelig fyr. Dette betyder dog ikke, at min stræben efter at være omgængelig og til tider naiv altruistisk er en gratis billet til grov udnyttelse af min natur.

Hvad gør jeg i sådanne tilfælde? Forsøger at lære at reagere neutralt passivt eller positivt afvæbnende, fordi det viser sig at være mest givende og passende i det lange løb.

Min dag går med mine hobbyer. Tidligere har jeg beskæftiget mig med webdesign, programmering, digital retouchering, fotografering, tekst-konstruktion, multimedie og scenearbejde.

I dag er jeg helt fokuseret på 3D-design. Blandt andet: Objekt-design, film-animation, interaktiv animation, interaktiv visuel modul-programmering, avatar design, avatar beklædningsdesign og meget mere inden for genren. Mit arbejde her inkluderer især ressourceudvikling i forbindelse med online “Virtual Reality (VR)” platform “Second Life” og “Sansar” ejet af henholdsvis “Linden Lab” og “Wookey Projects, Inc”.

Jeg skifter meget mellem mine hobbyer, da det ikke tager meget lang tid, før jeg mister tålmodigheden. Så jeg har normalt en del projekter kørende ad gangen, for afvekslingens skyld.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.